jom follow blog ana! :)

Sunday, June 19, 2011

happy father's day, AYAH! :)



Bismillah pembuka kata~blogger-emoticon.blogspot.com

sempena 19 JUN 2011 nie.. ana nk ucapkan "HAPPY FATHER'S DAY" buat semua ayah2 especially to my strongest dad En. Sujan~


5 sebab ana SAYANG ayah ana!blogger-emoticon.blogspot.com

1 - ayah ana seorang yang sangat penyabar! lagi-lagi dengan karenah anak-anaknya yang nakal2 n gedik2 macam ana nie.. HAHA..
2 - ayah ana seorang yang sangat ambil berat anak2 nye.. terutama nya ana yang ber'masalah' nie..hehe..
3 - ayah ana seorang yang sangat pemurah! sampai sekarang rase tak percaya yang ayah belikan netbook baru~ lepas laptop ana rosak.. secara mengejut kot!
4 - ayah ana seorang yang sangat perahsia! sebab ayah suka wat suprise tibe2... tengok2 je ade je plan ayah nak wat family ana happy sentiasa~
5 - ayah ana seorang yang sangat tenang! even dalam keadaan genting cmne pun..ayat ayah same je.. "relax..sume bleh jadi normal blek.. " huhu..memang sangat relax! :)

anyway..bukan 5 sebab je ana sayang ayah.. tapi dgn 5 sebab nie, kasih sayang ayah sangat2 terserlah utk anak2 nya terutama skali ana nie la..hehe..

maafkan auni, ayah! auni banyak buat ayah susah hati..blogger-emoticon.blogspot.com


..gamba nie time raya 2009.. ^^,

entri nie credit to my dad > Sujan b. Sebi (:


thanks for reading...
((wassalam))
blogger-emoticon.blogspot.comfull of luv, ana AuNi~blogger-emoticon.blogspot.com


ana sayang blogwalker~ jangan lupa komen!

2 comments:

Aflina Affandi said...

Hey , jemput join contest . Hadiah wang tunai :)

http://thisnotyours.blogspot.com/2011/06/wohoo-jom-join-contest.html :)

ana AuNi said...

ok..insyallah i will!! ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...