jom follow blog ana! :)

Monday, July 4, 2011

exam datang lagi!

Bismillah pembuka kata~ blogger-emoticon.blogspot.com

sebagai seorang pelajar universiti tak lepas dari rutin nya iaitu belajar - assignment - exam

dan perkara yang paling tak sabar oleh seorang pelajar ialah CUTI!

em.. ana merupakan seorang pelajar sarjana muda di sebuah ipta di Malaysia.
ana rasa tak ramai yang tahu dan kenal ipta ni.. iaitu USIM~
USIM ialah singkatan bagi Universiti Sains Islam Malaysia yang terlatak di Nilai, N9.
ana rasa mesti ramai da ingat da.. "alaa yang tepi highway tuu"
yup! kalau nmpk memang lah tepi highway.. skali nak sampai, mak datuk kat hujung jalan.. adey~blogger-emoticon.blogspot.com

di USIM, ana amek kos degree marketing a.k.a pemasaran *plus* finance services.
kos ni xfemes pun macam kos-kos laen. lagipun memang minoriti je amek kos ni.
ana merupakan batch ke 3 dan student batch ana dalam 40 orang je.

ok.. itu sekadar intro.
apa ana nak cerita sebenarnya ni?
hermm... ok. sekarang ana da habes tahun satu dan sedang bertungkus lumus untuk habiskan semester pendek ni.
mesti ada yang tertanya. kenapa ana amek 'short sem' ni?
actually malas je nak amek 'short sem' ni. tapi disebab kan Usim wajibkan student dia amek. so TERPAKSA lah!
(haha..nampak sangat ana xikhlas nak amek 'short sem' kn? astaghfirullah.. )

so, dipendekkan cerita..
short sem ni da sampai ke penghujung nye dah!
at the end, mesti lah ada imtihan nye kn? (imtihan=exam)

blogger-emoticon.blogspot.comdisini.. ana nak memohon sepuluh jari kemaafan di atas semua kesalahan ana.. (xupdate blog or ayat merapu)
and ana harap korang semua dapat doakan KEJAYAAN ana..

even short sem ni ana amek 2subjek je - aqidah n fiqh
tapi 2 subjek ni sangat berat bagi ana sebab... in ARABIC!
so, ana sangat mengharapkan doa dari kalian..

4 flat for me! ameeen~ blogger-emoticon.blogspot.com



perancangan masa cuti 2bulan ;
- amek lesen kete n moto luluskan sampai dpt P
- update blog slalu..
- khatam novel and cite dlm hardisk. ^_^
- belajar masak!



thanks for reading...
((wassalam))
blogger-emoticon.blogspot.comfull of luv, ana AuNi~blogger-emoticon.blogspot.com

ana sayang blogwalker~ jangan lupa komen!

5 comments:

fyna said...

gud luck.
:)
all the best ok..

ana AuNi said...

thanks sygs~ :)

Faiz said...

selamat berjaya menjawab exam..neway thanks ya sbb follow my blog..sy dh msukkan blog nie di ruangan followers 3 di blog sy..=)

Nizam Ijam said...

gud luck :)


Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join
Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

ana AuNi said...

faiz: thanks bro faiz~ no biggie..terharuuu lah! hehe...

nizam ijam: thanks ijam! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...