jom follow blog ana! :)

Monday, August 1, 2011

new for me..

Bismillah pembuka kata ~ blogger-emoticon.blogspot.com

ok..ni cite lapuk! which is semalam punye cite..hehe..maybe bende ni da biase bagi korang tapi not me! im so nervous..adey~

1- semalam ana da start kelas driving! hehe.. orang laen semua da taiko2..ana baru merangkak2 nak amek lesen..huhu.. its ok! blom terlambat la.. ana baru selesai kelas undang2 die semalam..then next step insyallah ana nak amek ujian komputer in this week~ doakan taw! :)


ok..mesti ade yang kate "watpe nak nebes sangat..bukan nye ape pun..." actually, nie first time ana amek lesen..(ade ke org byk kali amek?) and ana memang tak pernah drive any transport even motorcycle..percaya tak? hehe.. ana just penah drive basikal je taw! so cuti nie ana nak amek lesen kereta and motor..ana harap korang bleh doakan ana la ye..hehe~


2- harinie jugak adalah hari keramat bagi kawan baek ana..why? sebab die telah di'cop' orang! haha..xpaham mksud cop? means.. die telah sah jadi tunang orang.. im very unbelieveable and very nervous bagi pihak die..haha..nervous ana mcm ana plak yag nak bertunang..yela..sangat tak sangka! rase nye cam baru semalam bergurau senda dengan die..then now die da jadi tunang orang..huhu..very suprise! huhu..


ade byk lagi yang unpredictable..datang2 umah die skali 3 khemah tu..dah mcm nak kawen..preparation nye kejap je..si lelaki decide nak datang sabtu uh time hari rabu baru2 nie je..prepare dlm mase 3hari je tup tup sampai 3 khemah! meriah kot! aisey... tapi semua yang datang just family die je la..n kawan2 die yang tau just 5orang je kot including me~ hehe.. dua2 sebaya n xpernah bercinta! i like it.. hope i will be like her~ boleh ke? -.-''



thanks for reading...
((wassalam))
blogger-emoticon.blogspot.com full of luv, ana AuNi~ blogger-emoticon.blogspot.com

ana sayang blogwalker~ jangan lupa komen!

2 comments:

AesyaZealous said...

hoho gudluck driving.ati2 jgn langgar tembok..kekekek

wah..tunang xpernah brcinta? wow. sweetnye

ana AuNi said...

haha..thanks easya! :)

yup! xpenah kenal pun..
dak laki uh berkenan trus jmpe parents~ so sweeett!! hehe.. ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...