jom follow blog ana! :)

Monday, November 7, 2011

tolong ana! :(

Bismillah pembuka kata~

ana ade problem nie.. ana harap ada la blogger2 yang baek hati boleh tolong ana.. :(

korang pernah tak bukak2 blog korang then dapat malware detected! *macam gamba kat bawah nie.


klik utk tumbesaran gamba.
dekat report yang die bagi nie.. die kata ada link blog yang ada virus! tapi ana xreti camne nak carik link uh camne.. ade sape2 boleh tolong ana tak???
pleaasssseeeeeeeeeeee.... !!

p/s: mood sedih! T_T

thanks for reading...
((wassalam))
blogger-emoticon.blogspot.com  full of luv, ana AuNi~  






ana sayang blogwalker~ jangan lupa komen!

8 comments:

MuBaroque said...

tukar template blog yang banyak corak2 ni. kekadang dia ada coding2 yang tak patut.. tukar yang lain..

kim heeruul said...

gua guna anti virus kaspesky..ce try

kai said...

salam...
awk kene cek balik coding...
ade yang coding awk tu maybee di detect sebagai virus...

Nabila Medan said...

try this tutorial > http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/11/tutorial-buang-virus-malware-dalam-blog.html

Razil Tahir said...

tak reti la... sorry...

generasi hebat said...

yana pn pena gak jmpa window cmni..
auni gne anti virus x kat lappy..
kalau ade pstikn anti virus sntisa dlm keadaan update so sng dia detect virus dr lappy n intenet..

<== yana syorkan auni gna anti virus Microsoft Security Essential..tp pstikn window ori taw..

'yAnA' Cute said...

alamakk...auni,sowie td yana t'gna acc blog adik yana..hehe..

link yana => http://zestpurple.blogspot.com ^_^

ana auni said...

Cmne nk buat ea? Ana da gne mcm2 care daaa.. Tp result die same jee.. Sdey nyee.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...