jom follow blog ana! :)

Sunday, December 26, 2010

dikala bosan

Bismillah pembuka kata~ blogger-emoticon.blogspot.com



harinie ana bosan sket..knape? tah la...
tapi ana tau bleh isi bosan dengan ape..
dengan pe?
korang jangan terkejut la kalau tau..
sebab memang da ramai orang yang suka buat apa yang ana suka nie..
cuma tak ramai orang yang tunjuk..
apa die? bebel plak..

cuba korang pkir ape yang ana tengah addicted nak buat sekarang? haha..
btol ke pe yang korang pkir tu? ntah la..

ok2..ana sekarang da gile dengan 'korean mv'
what the _ _ _ _......hahaha.. (sorry2..)
sejak bile plak ana minat menatang nie??
tah la..tetbie bleh minat..best kot!
mesti korang pkir..pe yang best nye?
i like their voice..
mesti pelik kn??
kebanyakan orang suka 'baby face' diorang or dance diorang yang mantap uh..
memang ana tak nafikan ana pun suka 2 bende uh..
tapi ana lagi suka voice, tempo and lyric die..
best kn?? hihi..
ok malas nak cakap banyak..
tgk je video nie.. :)





thanks for reading...
((wassalam))
blogger-emoticon.blogspot.comfull of luv, ana AuNi~blogger-emoticon.blogspot.com

ana sayang blogwalker~ jangan lupa komen!

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waaahhh
mamat korea ensemm
hee

ana AuNi said...

haha..yea rite!!
i love it very much!! hehe..

ana AuNi said...

haha..yea rite!!
i love it very much!! hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...