jom follow blog ana! :)

Sunday, February 27, 2011

keliru.. :(

Bismillah pembuka kata~blogger-emoticon.blogspot.com




if korang semua nak tau la..ana nie benci gile untuk wat decision..lagi2 kalau benda tu just ade 2 je..adey~
boleh gile je rase even just nak wat choice je..ish! serabut..

ok2..mesti ramai orang tertanye2 kn? hehe..
em..acually kalau nk bagitau yang sebenarnye..it's secret lah!
tapi kalau hint2 uh boleh je kot..

em..ape ea?
ok..if korang diberi 2 benda dan kena pilih antara satu..mane yang korang prefer??
brg A luaran dia je nampak elok..tapi tapi bila kte kupas tgk isi die..buruk kot!
then brg B pulak..luar dlm sama rata je..mcm korg bleh pertimbangkan lah kn nk pilih ke tak..
then brg B nie..korg da penah tgk da product die..
yang brg A nie mslh sket...sbb xpanah tgk live product tu cmne..
tapi korg suka sgt kat jenis product A nie..

cmne ea??
ana tau..secara rambang nye...sume akan pilih yg B sbb B lebih jelas dan nyata...
yang brg A nie kite xtau btol ke tak brg die kn..
tapi bagi ana..ana minat brg A sbb brg nie unik!

tah la..nie yg wat ana pening and keliru gile kot nak pilih...adey~

p/s; harap korg bleh tolong ana utk memilih...huhu..
thanks for reading...
((wassalam))
blogger-emoticon.blogspot.comfull of luv, ana AuNi~blogger-emoticon.blogspot.com

ana sayang blogwalker~ jangan lupa komen!

4 comments:

Wijdan Hawani said...

Kalau tak mahal , try jela barang A tu .
Kalau barang tu oke , lain kali boleh la ana beli product tu lagi ye dak ?
Lagipun , ana lagi minat barang A tu kan ? Unik , right ?

Well , just my opinion :)

ana AuNi said...

:) thanks for the answer..
ana appreciate it..
thats was just a symbolic je..
actually ade makne disebalik nye.. :P
its ok..
bg ana, ana prefer brg B..hehe..
tp at the end ana x pilih mane2..
bcoz i think dats better coz kalau tak t ana nyesal xdpt brg yg bagos...huhu..

Wijdan Hawani said...

Ouuu , simbolik untuk manusia ke niii ....
Ehemmmmmm !

ana AuNi said...

alamak...kantoi sudaaa... :P

yup! manusia..tapi tu cite lame..
now, i hav to open new book! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...