jom follow blog ana! :)

Thursday, July 14, 2011

1st Giveaway dari Lovely Craft Naida



Bismillah pembuka kata~ blogger-emoticon.blogspot.com

wahh! ana join GA lah! mesti semua orang akan cakap camtu kan? hehe.. untuk pengetahuan korang, nie first time ana join GA taw! dapat plak 1st gaveaway dari lovely craft naida..memang sesuai la kan? hehehe..

ok..cite pasal GA dr lovely craft naida nie.. korang penah tak pegi blogwalking kat blog nie? best sangaattt!! ana suka sangat2! korang nak tau ape yang best? tengok kat link nie > LCN ~ semua barang yang diorg jual semua hand made by naida sendiri taw! chuummmell sangat! kalau ana banyak duit..rase cm nak beli semua je taw! tapi insyallah kalau ana ade duit lebih nak beli lah kat sini! buat koleksi pun chantek sangat taw! hehe..

ok..korang nak join tak? mesti la kena tau syarat2 die..em..senang je!


  1. Jadi follower blog naida~
    ok..im DONE! semalam lagi da follow..hehe..
    jom follow kat sini..
  2. Like page facebook L0vely crAft nAiDaDone jugakk..hehe..
    like page nie jom!
  3. buat entri ringkas pasal GA ni..jangan lupa letak gambar di atas sekali tau..kalau tak, tak dikira..             
    ana tengah buat la nie.. gamba ade kat bawah! :)
                     
  4. pada yg tak ada blog, anda boleh letak gambar GA ni kat fb page lovely craft naida,,& jgn lupa sertakan nama dan email, serta komen ringkas korang pada gambar tu..
    ana ade blog..so ana post kat blog je la..boleh kan?
  5. .tinggalkan komen anda supaya naida boleh jejak korang ^_^
    *mesti disertakan link ttg entri GA lovely craft naida, nama korang & email utk dihubungi

    yang nie mesti ana xlupe punye lah! hehe


    and nie la gamba 1st Giveaway dari Lovely Craft Naida~ 

kalau korang nak tau or nak blogwalking kat blog GA nie..klik je kat gamba GA nie taw!

ana harap sangat ana bleh menang..even masuk last minit pun! 
sebab pemenang die akan dapat bantal hand made diorang nie.. mesti comel sangat! hehe..

p/s: cik naida..nie first time ana join GA..hehe..smoga ana terpilih! ^__^

thanks for reading...
((wassalam))
blogger-emoticon.blogspot.com ful of luv, ana AuNi~ blogger-emoticon.blogspot.com

ana sayang blogwalker~ jangan lupa komen!

3 comments:

Ku Azhar said...

cik nadia! kna bg menang nie...hehehe permintaan exclusive dari abahnye :D

ana AuNi said...

haha..abah nie! malu ana..

p/s: abah salah sebut name la..adey~
naida..not nadia..

Ku Azhar said...

hehehe xpe..same je :)..cik naida ke nadia ke :) hehehe jgn marah tau cik naida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...