jom follow blog ana! :)

Saturday, July 9, 2011

ana hilangkan bosan

Bismillah pembuka kata~ blogger-emoticon.blogspot.com

apa ana buat bila ana bosan? kalau korang, apa korang buat?

ana sekarang tengah cuti..so sangat buhsan bila dapat duduk rumah then tak tahu nak buat apa..

so aktiviti fevret ana ialah....

  1.   blogwalking  



ana akan terjah je sape2 punye blog.. then ana follow and komen kat chatroom dia lah! kalau entri die menarik, ana akan komen lah skit..hehe..

     2.    reading novels  


ana sangat suka membaca! so, bila line internet cam semput je..no choice ana bace lah buku novel! ana pun peminat setia novel taw. selalu nya ana akan baca novel melayu lah banyak sebab senang paham~ haha.. ada gak kawan2 ana recommend untuk baca novel english tapi tak selalu lah sebab needs time untuk paham satu page baru..hehe.. penerbit yang paling ana minat is JEMARI SENI~ sebab ade kak ruby hazri and hlovate.. 

     

3.    hang out! 


well, ana nampak je pendiam. tapi suka jalan-jalan taw! korang serve je tarikh then ana akan cuba untuk datang~ heee... memandangkan ana sekarang tengah cuti..so, sape nak date ngan ana? 


p/s: ana seorang pendiam! 
thanks for reading...
((wassalam))
blogger-emoticon.blogspot.com full of luv, ana AuNi~ blogger-emoticon.blogspot.com

ana sayang blogwalker~ jangan lupa komen!

4 comments:

Ku Azhar said...

hehehe yg pertama dh siap dh..dh abis bw dh kt dashboard tu..

yg kedua xske..tukar jd bc blog org..hehehe

yg ketiga xblh nk buat sbb tgh practical :D

ana AuNi said...

abah! jom blogwalking cm org gilak! hehe..

novels online pun banyak..hehe..

practical katne?

Ku Azhar said...

kt BTPN kedah :D

ana AuNi said...

owh..abah keje leklok k~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...