jom follow blog ana! :)

Friday, July 8, 2011

saya murid baru belajar~



Bismillah pembuka kata~blogger-emoticon.blogspot.com

fuuhh! alhamdulillah boleh rest daa...hee~
sila2 lah layan blog ana yang baru nie! alhamdulillah da settle edit and try to be blogger yang 'tak lupa update' hehe..

seorang blogger perlu mempunyai otak yang bijak! 

actually, ana bukan lah seorang yang tegar meng'update' blog macam blogger yang laen. ana hanya lah seorang blogger yang baru belajar berjinak-jinak dalam menulias blog lagi.

mesti ramai tertanya-tanya kan? bukan ke da lama buat blog nie... ya! memang ana da lama buat blog nie. since form 5 (2008) lagi. tapi disebab kan masa tu ana buat blog sebab ikut kawan. so, macam xde spirit sangat nak sentiasa update blog.

i want to be an 'active' blogger.. can i? 

tapi alhamdulillah sejak ana tahun lepas, ana masuk dalam satu group (sahabat blogger) nie. sangat best! ana dapat kenal ramai blogger dan ana SANGAT suka blogwalking. tak kesah lah nak terjah blog sesiapa pun. ana memang suka membaca! SANGAT suka! sori ana jarang update blog sebab busy(alasan je)..huhu..
then satu hari timbul kesedaran dalam diri ana bila ana tengok blog orang laen sentiasa meriah! tetibe ana jadi jeless sgt! haha.. that's why terus semangat edit blog. HAHA.
so, mulai saat ini (cewaahh!) ana nak cuba untuk menjadi aktif dalam menulis blog.. (ameen)

i can be anything! :)
 dengan semangat yang baru.. ana akan mula hidup baru dengan menjadi diri ana yang sebenarnya. boleh kan? hehe..
u all have to wait and see ok?
maybe seorang blogger yang 'baru nk berjinak-jinak' dengan blog nie agak lemah sikit. tapi dengan sokongan anda semua, insyallah ana boleh!
so, ana sangat2 perlukan sokongan anda semua~ doakan ana tau! hehe.. *segan plak.


p/s: sape nak ajar ana wat header? hehe..

thanks for reading...
((wassalam))
blogger-emoticon.blogspot.comfull of luv, ana AuNi~blogger-emoticon.blogspot.com

ana sayang blogwalker~ jangan lupa komen!

6 comments:

Shahrul Izwan said...

gud luck! all the best! :D

Pendamba Mawar said...

nice

fyna said...

keep it up dear.
;)

Taufan Bin Ribut said...

selamat berblog ye...jangan jadiakn blog peribadi ni blog gosip dah lah..hahaha

no_answer said...

come onn !!

chaiyokk !!

ana AuNi said...

shahrul izwan: thanks bro!

pendamba mawar: haha..biase2 je la abg faiz..btw, thanks!

kak fyna: doakan ana taw! komen kalau xbest! haha..

taufiq bin ribut: thanks kerana tegur..xsuka gosip pun.. :P

no answer: thanks bro! chaiyok for u too~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...